We Create Light Dimensions

De kracht van TT Light Support

Dat betekent natuurlijk iets!

Een juiste programmering van uw show is het meest essentiële element op uw podium of stage. Daarvoor ontwerpen wij voor u een speciale 3D-Visual van uw podium. In deze Visual voegen wij de armaturen toe die wij denken nodig te hebben (of die we met u bespreken) voor uw podium op uw locatie.  

Om de armaturen juist te hangen hebben wij een truss installatie nodig. Samen met u kijken we (eventueel op locatie) wat hiervoor nodig is. Natuurlijk zijn verschillende opties mogelijk! Hierboven is een video uitleg te zien!

Als extra kijken en helpen wij u graag mee met het ontwerpen van uw podium. Om een perfect podium te creëren hebben wij de volgende criteria opgesteld:

- De grootte van de ruimte is zeer belangrijk! Wanneer u een kleine ruimte hebt, is het belangrijk om een passende show neer te zetten. Wij adviseren u graag welke keuze u kunt maken om de ruimte en de armaturen goed op elkaar af te stemmen.

- Hoe ziet de ruimte van uw podium eruit? Wij denken graag met u mee over de indeling van de ruimte. Hiermee voorzien wij dat de armaturen zo zijn ingesteld dat de show optimaal is voor uw locatie/ruimte.

- Natuurlijk is er elektriciteit nodig! Sommige lampen hebben een hoog stroomverbruik. Wanneer wij een groot aantal lampen leveren, is het van belang goed te kijken naar de stroompunten in de ruimte. In sommige gevallen adviseren wij een zestien ampère groep, dit is nodig om de kracht van de verschillende armaturen aan te kunnen.

- Tot slot is het aantal bezoek/gasten van belang om een goede show te realiseren. Natuurlijk zijn er verschillende shows mogelijk met een verschillend aantal mensen. Bij een groot aantal is het van belang de armaturen zo in te stellen en te hangen, zodat iedereen de show beleeft. Bij een wat lager aantal adviseren wij graag over hoe we de ruimte zo kunnen inrichten zodat het ruimtelijk overkomt.

Bovenaan de pagina ziet u een voorbeeld van een 3D visual!
Naast het compleet verzorgen van uw lichtshow kunt u bij ons ook terecht voor kleinere projecten. Speciaal daarvoor hebben wij de volgende pakketten die u bij ons kunt boeken:


lichtshow: 

Klein

Wat bieden we aan:

  • Besturing voor maximaal 4 bewegende armaturen door onze light operator


Lichtshow: 

Medium

Wat bieden we aan:

  • Besturing van 5 tot en met  8 bewegende armaturen door onze light operator


Lichtshow:

 Standaard

Wat bieden we aan:

  • De show op maat gemaakt met alle armaturen die nodig zijn, met daarbij de besturing door onze light operator.


E-mailen
Info