We Create Light Dimensions

De kracht van TT Light Support

Dat betekent natuurlijk iets!

Naast een DJ met geluid wilt u natuurlijk dat uw feest onvergetelijk wordt? Daar zorgen wij voor! Onze kracht in licht zorgt er voor dat de show een dimensie toevoegt krijgt! Wij weten precies welke armaturen perfect passen bij uw feest/evenement of podium.  

Zoals u hierboven in de video maken we samen met u een plan om een licht dimensie toe te voegen aan uw evenement! 

Graag kijken we met u mee welke armaturen passend zijn bij uw evenement. Hiernaast is een kleine impressie te zien van de armaturen die TT Light Support heeft

Een juiste programmering van uw show is het meest essentiële element op uw podium of stage. Daarvoor ontwerpen wij voor u een speciale 3D-Visual van uw podium. In deze Visual voegen wij de armaturen toe die wij denken nodig te hebben (of die we met u bespreken) voor uw podium op uw locatie.  Om de armaturen juist te hangen hebben wij een truss installatie nodig. Samen met u kijken we (eventueel op locatie) wat hiervoor nodig is. Natuurlijk zijn verschillende opties mogelijk! 


Naast het compleet verzorgen van uw lichtshow kunt u bij ons ook terecht voor kleinere projecten. Speciaal daarvoor hebben wij de volgende pakketten die u bij ons kunt boeken:


lichtshow: 

Klein

Wat bieden we aan:

  • Besturing voor maximaal 4 bewegende armaturen door onze light operator


Lichtshow: 

Medium

Wat bieden we aan:

  • Besturing van 5 tot en met  8 bewegende armaturen door onze light operator


Lichtshow:

 Standaard

Wat bieden we aan:

  • De show op maat gemaakt met alle armaturen die nodig zijn, met daarbij de besturing door onze light operator.


E-mailen
Bellen
Info