Wie zijn wij?

TT Light Support is een bedrijf die zich inzet om uw podium/stage een boost te geven met een mooie lichtshow.

Onze slogan “We create light dimensions” staat er voor dat we met onze armaturen, de show zo mooi willen maken dat het net lijkt of er een dimensie is toegevoegd.

Als 12-jarige jongen droomde Tom er ooit van om een mooie show te creëren.  Nu jaren later is die droom eindelijk uitgekomen. Samen met Sem Peters, Jos van Elven (elevenEVENTS) en Vincent Verbiesen (MM- Music) hebben ze al op veel plekken laten zien wat licht toevoegt aan een evenement! Met een juiste programmering en tekening kunnen wij van uw evenement een knal evenement maken!

Sem Peters (Rechts op de foto) is een trouwe vriend van Tom die hem helpt bij het realiseren van de shows. Met zijn inzicht op het gebied van installaties wordt de kwaliteiten van TT Light Support vergroot, wat natuurlijk te merken is in de shows die we maken.


Onze samenwerkingen:

elevenEVENTS

Jos van Elven, eigenaar van eleven EVENTS, is op 16 jarige leeftijd begonnen als DJ en heeft voor zichzelf zijn droom omgezet in werkelijkheid. Een duidelijke toekomstvisie en enthousiasme voor muziek heeft er voor gezorgd dat Jos een professioneel bedrijf heeft gevormd dat graag invulling geeft aan de wensen van de klanten.

Inmiddels is eleven EVENTS uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere Dj’s, Bands en artiesten die te boeken zijn voor allerlei soorten feesten en partijen, zoals verjaardagen, bruiloften, pensioneringen en personeelsfeesten.

De afgelopen periode wordt dit steeds verder uitgebreid naar (inter-) nationale congressen en evenementen zoals de NEC fandag.

 

MM-Music

Vincent Verbiesen

Memory Makers Music (kort ook wel MM-MUSIC) is een jong, fris en energiek platenlabel. Opgericht in 2019 is het doel van het label om jonge, maar talentvolle artiesten te ondersteunen in hun activiteiten als artiest. Deze ondersteuning bestaat uit het opbouwen van een eigen ‘merk’ als artiest. Dit merk kan worden gezien als een kapstok waar verschillende onderdelen van het artiest-schap aan op te hangen zijn.

Zo wordt er samen met de artiest een toekomstvisie en ontwikkelplan ontwikkeld om doelen te stellen en die samen te bereiken. Een ander onderdeel van MM-MUSIC is het faciliteren van live-optredens. We zijn continu met onze artiesten op zoek naar het beste in geluid, licht en entertainment. Zo blijven we onszelf verbeteren en is een echte belevenis gegarandeerd als u boekt via MM-MUSIC.


E-mailen
Bellen
Info